Våra appar

Qiozk finns både som egen app och som plattform för fristående tidnings-appar. I Qiozk kan tidningar publiceras snabbt och till mycket låg kostnad. Att bygga en egen app för tidningen ger extra marknadsföring och en närmare kundrelation.

Alla appar på den här sidan bygger på Qiozk-plattformen. Vill du också ha en egen app så fyll i din e-postadress längst ner på sidan.

Qiozk

En app för alla dina tidningar.

Qiozk är appen för dig som vill ha alla dina tidningar på ett ställe. Hitta dina favorit-tidningar och upptäck nya.

Med Qiozk-kontot kan du köpa både lösnummer och prenumerationer. Qiozk kommer ihåg vad du köpt så att du kan ladda ner det igen, överallt där Qiozk finns.

Qiozk i AppStore AppStoreQiozk i Google Play Google Play

Auto Motor & Sport

Auto Motor & Sport utkommer varannan vecka och är nybilsköparens bästa hjälp med massor av tester och provkörningar. Tester och enkäter om begagnat, prisguider, nyheter, motorsport är andra godbitar i tidningen.
Auto Motor & Sport i AppStore AppStoreAuto Motor & Sport i Google Play Google Play

Bike powered by Motorrad No

Bike powered by Motorrad er Europas største motorsykkelblad med de virkelig store ressursene for testing av motorsykler og utstyr. En av spesialitetene er langtester der syklene kjøres hele 50.000 kilometer. Her finner du også de siste nyhetene, touring, teknikk, kjøretips, klassisk, brukt, racing, tegneseriehumor osv. Kort sagt: Alt du trenger. Bladet for deg som virkelig ønsker å vite!
Bike powered by Motorrad No i AppStore AppStoreBike powered by Motorrad No i Google Play Google Play

Bike powered by Motorrad Sv

Bike powered by Motorrad är Europas största motorcykeltidning med de riktigt stora resurserna för tester av motorcyklar och tillbehör. En av specialiteterna är långtester av motorcyklar som körs hela 5000 mil. Här finner du också de senaste nyheterna, touring, teknik, körtips, classic, begagnat, racing, tecknad humor mm. Helt enkelt allt du behöver. Tidningen för dig som verkligen vill veta!
Bike powered by Motorrad Sv i AppStore AppStoreBike powered by Motorrad Sv i Google Play Google Play

Cirkulation

VA-tidskriften Cirkulation är Sveriges ledande facktidning för alla som jobbar med dricksvattenförsörjning, avloppsvattenrening, markförlagda ledningar och vattenmiljö. Cirkulation är en oberoende tidskrift, fristående från såväl organisationer som företag inom VA-branschen. Det första numret utkom 1992 och idag kommer Cirkulation ut med 8 nummer per år.
Cirkulation i AppStore AppStoreCirkulation i Google Play Google Play

Classic Bike

Classic Bike handlar mycket om motorcykelns guldålder på 70-90 talen, då vi själva var unga. Givetvis tittar vi i Classic Bike också på intressanta motorcyklar, personer, händelser längre tillbaka i tiden. Och beskriver den classic-scenen i Sverige idag. Kännetecknande för Classic Bike är de oerhört välskrivna och intressanta artiklarna. Luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och njut av Classic Bike!
Classic Bike i AppStore AppStoreClassic Bike i Google Play Google Play

Classic Motor

Classic Motor är tidningen för dig som älskar veteranbilar och originalfordon - bilar, motorcyklar, mopeder och nostalgi! Classic Motor är Nordens största veteranbilstidning och den äldsta och bredaste tidningen i veteranbilshobbyn. Varje nummer är fyllt med spännande reportage om intressanta fordon, dess ägare och historia. Du får också praktiska tips och massor med annonser om fordon och tillbehör.Utkommer med 14 nr per år.
Classic Motor i AppStore AppStoreClassic Motor i Google Play Google Play

Fokus

Fokus — Sveriges nyhetsmagasin Fokus uppgift är att varje vecka sammanfatta, fördjupa och förklara veckans viktigaste händelser. Fokus är en politiskt oberoende tidskrift, utan kopplingar till något parti eller intresseorganisation. Fokus gräver fram egna nyheter och plockar upp frågorna som hänger sig kvar när mediedrevet dragit fram. Vi ger analysen, fördjupningen och avslöjandena.Varje vecka får du i Fokus det stora reportaget om den viktigaste frågan just nu. Det kan handla om allt från politik, ekonomi och vetenskap till kultur trender och hälsa. Här finner du bilderna, texterna och personerna som förklarar vad som händer och varför – med egna avslöjanden och nya perspektiv. År 2013 utsågs Fokus till »Årets tidskrift« av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Tidigare har tidningen även mottagit Publicistklubbens Stora pris »för att ha återskapat ett utrymme i svensk press för det berättande nyhetsreportaget«. Medarbetare i tidningen har fått utnämningar för »Årets journalist«, »Årets krönikör« samt »Årets genombrott«. År 2009 blev Fokus.se »Årets tidskrift – digitala medier«. Utgivning sker via förlaget FPG Media AB.
Fokus i AppStore AppStoreFokus i Google Play Google Play

Hemslöjd

Gillar du slöjd, konsthantverk och görande? Vill du ha nya infallsvinklar på hållbart skapande? Då är Hemslöjd ett magasin för dig! Vi är Sveriges största tidning om hantverk – ett firat läsmagasin med djup och bredd. Här blandas inspirerande artiklar med fantastiska bilder och en och annan skröna. Möt slöjdare som förändrar världen med bara händerna. Läs om de senaste rönen och den äldsta kunskapen. Djupdyk i material, tekniker och lustfyllt skapande. Hemslöjd slår upp dörren till en hel värld av fantasi och hållbarhet. Som prenumerant på papperstidningen får du alltid den digitala utgåvan utan extra kostnad. Teckna din prenumeration på vår hemsida.
Hemslöjd i AppStore AppStoreHemslöjd i Google Play Google Play

Husbilen

Sveriges enda husbilstidning. Vi skriver om allt som hör husbilar till. I centrum står vår omfattande testverksamhet. I varje utgåva testas minst tre husbilar. Nya såväl som begagnade. Vi besöker även mässor runt om i landet och övriga världen. Allt för att du ska kunna stilla din nyfikenhet och vetgirighet. I reportage tar vi upp viktiga ämnen som har betydelse för dig som husbilist. Vi intervjuar även husbilsägare och personer från branschen. Allt för att ge så bred information som möjligt.
Husbilen i AppStore AppStoreHusbilen i Google Play Google Play

Husvagn & Camping

Husvagn och Camping är tidningen för campingfantasten som älskar det mobila livet och för dig som drömmer om att äga en husvagn eller husbil. Husvagn och Camping grundades redan år 1976 och är idag Sveriges mest lästa tidskrift om husvagnar och husbilar! Tidningen kommer ut med 13 utgåvor per år varav en utgåva är den mycket uppskattade Campingkatalogen.
Husvagn & Camping i AppStore AppStoreHusvagn & Camping i Google Play Google Play

Motorrad Danmark

Det legendariske MOTORRAD kommer nu i dansk udgave, og dermed får danske motorcyklister deres egen lokale udgave af Europas største motorcykelmagasin, der i forvejen er repræsenteret i 14 lande. Den tyske moderudgave udkom for første gang i 1903, og blandt mc-folk har MOTORRAD kultstatus – både for bladets akkuratesse ved tests af motorcykler, beklædning og udstyr og for deres evne til at gøre den nyeste motorcykelteknik let fordøjelig for læseren.
Motorrad Danmark i AppStore AppStoreMotorrad Danmark i Google Play Google Play

Power Magazine

Specialtidningen med allt om amerikanska bilar, skriven av entusiaster - för entusiaster. I Power Magazine kan du läsa om, garanterad bevakning av Power Big Meet i både bild och text , bilar, folk, allt som hände, motorstyrka, design, bilder och reportage om riktiga drömbilar. Power Magazine ger dig även ideér och inspiration och artiklar med mektips och annat för bilen. Utkommer med 7 nr per år.
Power Magazine i AppStore AppStorePower Magazine i Google Play Google Play

Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande är tidningen för dig som äger en motor-, trä, eller segelbåt och söker svar på funderingar kring båtlivet! Med en prenumeration på Praktiskt Båtägande får du användbara gör-det-själv-tips och värdefulla hamnguider för varje båtägare! Utkommer med 14 nr per år.
Praktiskt Båtägande i AppStore AppStorePraktiskt Båtägande i Google Play Google Play

V75-Guiden

V75 Guiden är Sveriges största och enda renodlade tidning om V75. Utkommer varje vecka. Fylld med travsport och vinnartips ökar den dina chanser att vinna storkovan. Alltid massor av statistik, odds, kommentarer, reportage och slutsatser. Helt enkelt allt man behöver veta mer om hästarna, kuskarna och banorna!
V75-Guiden i AppStore AppStoreV75-Guiden i Google Play Google Play

Vi Båtägare

I Vi Båtägare hittar du allt om för dig som älskar motorbåtar. Först med det senaste från dunkande snipor till mullrade monster. Det bästa i kombinationen av motor och båt. Motorbåt! Utkommer med 12 nr per år.
Vi Båtägare i AppStore AppStoreVi Båtägare i Google Play Google Play

Wheels

Wheels Magazine är Skandinaviens ledande tidning inom USA-bilshobbyn. Gillar du hot rods, hojar, dragracing, custom, muskelbilar och klassiska original? Då har du kommit rätt!
Wheels i AppStore AppStoreWheels i Google Play Google Play

Vi är intresserade av att publicera vår tidning i en egen app:

Din e-postadress:
Tidningens namn:

Qiozk Solo för din tidning

Vill du också ha en app för din tidning? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.

Läs mer om Qiozk Solo »


Sök       Visa alla tidningar