Våra appar

Qiozk finns både som egen app och som plattform för fristående tidnings-appar. I Qiozk kan tidningar publiceras snabbt och till mycket låg kostnad. Att bygga en egen app för tidningen ger extra marknadsföring och en närmare kundrelation.

Alla appar på den här sidan bygger på Qiozk-plattformen. Vill du också ha en egen app så fyll i din e-postadress längst ner på sidan.

Qiozk

En app för alla dina tidningar.

Qiozk är appen för dig som vill ha alla dina tidningar på ett ställe. Hitta dina favorit-tidningar och upptäck nya.

Med Qiozk-kontot kan du köpa både lösnummer och prenumerationer. Qiozk kommer ihåg vad du köpt så att du kan ladda ner det igen, överallt där Qiozk finns.

Qiozk i AppStore AppStoreQiozk i Google Play Google Play

Auto Motor & Sport

Auto Motor & Sport utkommer varannan vecka och är nybilsköparens bästa hjälp med massor av tester och provkörningar. Tester och enkäter om begagnat, prisguider, nyheter, motorsport är andra godbitar i tidningen.
Auto Motor & Sport i AppStore AppStoreAuto Motor & Sport i Google Play Google Play

Båtnytt

Båtnytt är tidningen för den moderna båtmänniskan. Med fokus på upplevelsen av att vara ute på sjön bjuder vi på tester av både segel- och motorbåtar. Allt nytt om båtar- Båtnytt! Utkommer med 12 nr per år.
Båtnytt i AppStore AppStoreBåtnytt i Google Play Google Play

Cirkulation

VA-tidskriften Cirkulation är Sveriges ledande facktidning för alla som jobbar med dricksvattenförsörjning, avloppsvattenrening, markförlagda ledningar och vattenmiljö. Cirkulation är en oberoende tidskrift, fristående från såväl organisationer som företag inom VA-branschen. Det första numret utkom 1992 och idag kommer Cirkulation ut med 8 nummer per år.
Cirkulation i AppStore AppStoreCirkulation i Google Play Google Play

Classic Bike

Classic Bike handlar mycket om motorcykelns guldålder på 70-90 talen, då vi själva var unga. Givetvis tittar vi i Classic Bike också på intressanta motorcyklar, personer, händelser längre tillbaka i tiden. Och beskriver den classic-scenen i Sverige idag. Kännetecknande för Classic Bike är de oerhört välskrivna och intressanta artiklarna. Luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och njut av Classic Bike!
Classic Bike i AppStore AppStoreClassic Bike i Google Play Google Play

Classic Motor

Classic Motor är tidningen för dig som älskar veteranbilar och originalfordon - bilar, motorcyklar, mopeder och nostalgi! Classic Motor är Nordens största veteranbilstidning och den äldsta och bredaste tidningen i veteranbilshobbyn. Varje nummer är fyllt med spännande reportage om intressanta fordon, dess ägare och historia. Du får också praktiska tips och massor med annonser om fordon och tillbehör.Utkommer med 14 nr per år.
Classic Motor i AppStore AppStoreClassic Motor i Google Play Google Play

Fokus

Fokus — Sveriges nyhetsmagasin Fokus uppgift är att varje vecka sammanfatta, fördjupa och förklara veckans viktigaste händelser. Fokus är en politiskt oberoende tidskrift, utan kopplingar till något parti eller intresseorganisation. Fokus gräver fram egna nyheter och plockar upp frågorna som hänger sig kvar när mediedrevet dragit fram. Vi ger analysen, fördjupningen och avslöjandena.Varje vecka får du i Fokus det stora reportaget om den viktigaste frågan just nu. Det kan handla om allt från politik, ekonomi och vetenskap till kultur trender och hälsa. Här finner du bilderna, texterna och personerna som förklarar vad som händer och varför – med egna avslöjanden och nya perspektiv. År 2013 utsågs Fokus till »Årets tidskrift« av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Tidigare har tidningen även mottagit Publicistklubbens Stora pris »för att ha återskapat ett utrymme i svensk press för det berättande nyhetsreportaget«. Medarbetare i tidningen har fått utnämningar för »Årets journalist«, »Årets krönikör« samt »Årets genombrott«. År 2009 blev Fokus.se »Årets tidskrift – digitala medier«. Utgivning sker via förlaget FPG Media AB.
Fokus i AppStore AppStoreFokus i Google Play Google Play

Hemslöjd

Gillar du slöjd, konsthantverk och görande? Vill du ha nya infallsvinklar på hållbart skapande? Då är Hemslöjd ett magasin för dig! Vi är Sveriges största tidning om hantverk – ett firat läsmagasin med djup och bredd. Här blandas inspirerande artiklar med fantastiska bilder och en och annan skröna. Möt slöjdare som förändrar världen med bara händerna. Läs om de senaste rönen och den äldsta kunskapen. Djupdyk i material, tekniker och lustfyllt skapande. Hemslöjd slår upp dörren till en hel värld av fantasi och hållbarhet. Som prenumerant på papperstidningen får du alltid den digitala utgåvan utan extra kostnad. Teckna din prenumeration på vår hemsida.
Hemslöjd i AppStore AppStoreHemslöjd i Google Play Google Play

Husbilen

Sveriges enda husbilstidning. Vi skriver om allt som hör husbilar till. I centrum står vår omfattande testverksamhet. I varje utgåva testas minst tre husbilar. Nya såväl som begagnade. Vi besöker även mässor runt om i landet och övriga världen. Allt för att du ska kunna stilla din nyfikenhet och vetgirighet. I reportage tar vi upp viktiga ämnen som har betydelse för dig som husbilist. Vi intervjuar även husbilsägare och personer från branschen. Allt för att ge så bred information som möjligt.
Husbilen i AppStore AppStoreHusbilen i Google Play Google Play

Husvagn & Camping

Husvagn och Camping är tidningen för campingfantasten som älskar det mobila livet och för dig som drömmer om att äga en husvagn eller husbil. Husvagn och Camping grundades redan år 1976 och är idag Sveriges mest lästa tidskrift om husvagnar och husbilar! Tidningen kommer ut med 13 utgåvor per år varav en utgåva är den mycket uppskattade Campingkatalogen.
Husvagn & Camping i AppStore AppStoreHusvagn & Camping i Google Play Google Play

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet är tidningen för dig som arbetar professionellt med kvalitet och verksamhetsutveckling. Nyttoperspektivet genomsyrar tidningen och som läsare får du både praktiska redskap och nya idéer för det dagliga arbetet. Du får ta del av exempel från verkligheten där olika typer av verksamheter delar med sig av sina erfarenheter, men också hämta inspiration och bra tips för din egen utveckling. Kvalitetsmagasinet tar ett brett grepp om kvalitetsfrågorna och skriver om både verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.
Kvalitetsmagasinet i AppStore AppStoreKvalitetsmagasinet i Google Play Google Play

Lira Musikmagasin

Lira Musikmagasin bevakar allt som händer inom jazz, folk-, roots- och världsmusik. I långa reportage, artistporträtt och lyssningslockande guider – och en mäktig recensionsdel – lyfter vi fram musik som frodas vid sidan av de bredaste allfartsvägarna.
Lira Musikmagasin i AppStore AppStoreLira Musikmagasin i Google Play Google Play

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling är en oberoende och heltäckande miljötidning som vänder sig till de som arbetar professionellt med miljörelaterade frågor. Vårt mål är att göra ett komplett facktidskrift med miljön i fokus, som bjuder på spännande, aktuell och nyttig läsning inom ett dynamiskt område.
Miljö & Utveckling i AppStore AppStoreMiljö & Utveckling i Google Play Google Play

Motorrad

Motorrad är Europas största motorcykeltidning med de riktigt stora resurserna för tester av motorcyklar och tillbehör. En av specialiteterna är långtester av motorcyklar som körs hela 5000 mil. Här finner du också de senaste nyheterna, touring, teknik, körtips, classic, begagnat, racing, tecknad humor mm. Helt enkelt allt du behöver. Motorrad - för dig som verkligen vill veta!
Motorrad i AppStore AppStoreMotorrad i Google Play Google Play

Motorrad Danmark

Det legendariske MOTORRAD kommer nu i dansk udgave, og dermed får danske motorcyklister deres egen lokale udgave af Europas største motorcykelmagasin, der i forvejen er repræsenteret i 14 lande. Den tyske moderudgave udkom for første gang i 1903, og blandt mc-folk har MOTORRAD kultstatus – både for bladets akkuratesse ved tests af motorcykler, beklædning og udstyr og for deres evne til at gøre den nyeste motorcykelteknik let fordøjelig for læseren.
Motorrad Danmark i AppStore AppStoreMotorrad Danmark i Google Play Google Play

Power Magazine

Specialtidningen med allt om amerikanska bilar, skriven av entusiaster - för entusiaster. I Power Magazine kan du läsa om, garanterad bevakning av Power Big Meet i både bild och text , bilar, folk, allt som hände, motorstyrka, design, bilder och reportage om riktiga drömbilar. Power Magazine ger dig även ideér och inspiration och artiklar med mektips och annat för bilen. Utkommer med 7 nr per år.
Power Magazine i AppStore AppStorePower Magazine i Google Play Google Play

Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande är tidningen för dig som äger en motor-, trä, eller segelbåt och söker svar på funderingar kring båtlivet! Med en prenumeration på Praktiskt Båtägande får du användbara gör-det-själv-tips och värdefulla hamnguider för varje båtägare! Utkommer med 14 nr per år.
Praktiskt Båtägande i AppStore AppStorePraktiskt Båtägande i Google Play Google Play

Ridsport

En app för Ridsport som e-tidning. Ridsport är den stora, breda hästtidningen i Sverige med de främsta ridsportskribenterna och fotograferna. Ridsport ger dig allt du behöver veta om sport, avel och nyheter i häst-Sverige och är tidningen hästmänniskor inte kan vara utan. Som prenumerant på Ridsport så ingår e-tidning på köpet.
Ridsport i AppStore AppStoreRidsport i Google Play Google Play

Scandinavian RETRO

Scandinavian Retro är en tidning om 1900-talets design och inredning. Vi skriver om allt från sideboard i teak, lampor och 50-talsserviser som Mon Amie och Picknick till färgsprakande 70-talstyger, mode, leksaker och 60-talskeramik från Upsala-Ekeby. Tidningen innehåller också hemma hos-reportage från hus och lägenheter med retrostil och härliga bilder från förr. Scandinavian Retro is a magazine on Scandinavian mid-century design and interiors. The magazine is in Swedish but since 2014 it has a summary in English included in every issue.
Scandinavian RETRO i AppStore AppStoreScandinavian RETRO i Google Play Google Play

Telekom idag

Telekom idag har en mission: Att göra svenska företag smartare på kommunikationstjänster. Bevakningsområdet sträcker sig från traditionell telefoni till mobil unified communications.
Telekom idag i AppStore AppStoreTelekom idag i Google Play Google Play

V75-Guiden

V75 Guiden är Sveriges största och enda renodlade tidning om V75. Utkommer varje vecka. Fylld med travsport och vinnartips ökar den dina chanser att vinna storkovan. Alltid massor av statistik, odds, kommentarer, reportage och slutsatser. Helt enkelt allt man behöver veta mer om hästarna, kuskarna och banorna!
V75-Guiden i AppStore AppStoreV75-Guiden i Google Play Google Play

Vagabond

Vagabond är tidningen för dig som älskar att resa, vill ha inspiration till ditt nästa resmål eller bara vill drömma dig bort bland världens vackra platser. Vagabond guidar dig bland kända och okända resmål och ger dig de ovärderliga tipsen som gör att du får ut maximalt ur din resa. Tidningen kommer ut med 12 nummer per år.
Vagabond i AppStore AppStoreVagabond i Google Play Google Play

Vd-tidningen

VD-tidningen riktar sig till vd:ar som vill utveckla sitt företag, sitt ledarskap och sin kompetens, både operativt och strategiskt. Vårt uppdrag är att göra våra läsare till världens bästa vd:ar! Vi ger våra läsare: • Inblick i andras erfarenheter av att vara vd och de utmaningar och möjligheter vd-rollen bjuder på. • Praktiska tips och råd om hur du som vd kan bli mer framgångsrik och utvecklas i sitt arbete. • Omvärldsbevakning och aktuella nyheter inom ledarskap, organisationsteori, verksamhetsutveckling, affärsutveckling, juridik och lagstiftning.
Vd-tidningen i AppStore AppStoreVd-tidningen i Google Play Google Play

Wheels

Wheels Magazine är Skandinaviens ledande tidning inom USA-bilshobbyn. Gillar du hot rods, hojar, dragracing, custom, muskelbilar och klassiska original? Då har du kommit rätt!
Wheels i AppStore AppStoreWheels i Google Play Google Play

Vi är intresserade av att publicera vår tidning i en egen app:

Din e-postadress:
Tidningens namn:

Qiozk Solo för din tidning

Vill du också ha en app för din tidning? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.

Läs mer om Qiozk Solo »


Sök       Visa alla tidningar