Support

Frågor om prenumerationer

Var registrerar jag min prenumeration så att jag kan ladda ner den gratis?

Man behöver inte längre registrera sin prenumeration, man kan logga in direkt med sina prenumerationsuppgifter i tidningens app. Här finns alla appar.

Frågor om adresser och mail

Kan jag byta epost på mitt konto?

Ja, du kan byta epost under ”Konto”.

Jag kommer inte ihåg mitt lösenord, vad gör jag?

Gå till sidan för återställning av lösenord. Fyll sedan i din adress, så kommer du få ett mail med en länk för återställning. Tänk på att brevet kan markeras felaktigt som spam av din epostklient.

Frågor om konton

Vad gör ett Qiozk-konto?

Med ett eget Qiozk-konto kan du enkelt ladda ner dina tidningar på alla dina enheter. Qiozk-kontot kommer ihåg vad du köpt så att du kan ladda ner det igen.

Kan flera personer använda samma konto i Qiozk?

Nej, konton är personliga.

Kan ett företag ha ett konto på Qiozk?

Nej, inte i dagsläget. Endast en person kan ha ett konto, men däremot kan företag köpa tidningar och prenumerationer till sina anställda på samma sätt som de vore helt vanliga varor och tjänster. Rådgör med ekonomiansvarig för vad som gäller på ditt företag.

Hur överför jag mina köp mellan mina enheter?

Först skapar du ett konto under fliken "Skapa Konto", sedan loggar du in på alla dina enheter.

Hur många gånger kan jag ladda ner en tidning?

Hur många gånger du vill. Tar du bort en tidning och ångrar dig är det bara att ladda ned den på nytt. Appen kommer inte be dig om att köpa igen.

Vilka personuppgifter lagras i appen?

Appen lagrar enbart det som krävs för att fungera, såsom vilka tidningar du äger, ditt namn och epost för att kunna vara inloggad och återställa lösenord. Läs mer om hur vi hanterar din data i användarvillkoren.
Du kan när du vill ändra dina uppgifter eller radera ditt konto på kontosidan

Allmänna frågor

Var kan jag läsa mina tidningar?

Alla tidningar går att läsa på iPhone, iPad, Android samt webben. Naturligtvis alla olika webbläsare men även äldre versioner stöds, ända ned till Internet Explorer 10. De flesta tidningarna tillåter även nedladdning till din dator eller annan läsplatta som en PDF-fil. Mer information om detta finns på respektive tidnings köpsida.

Måste jag betala för tidningarna igen om jag skaffar en ny iPad eller annan enhet?

Nej, om du använder samma konto på dina enheter behöver du inte betala igen för de tidningar du köpt. Se bara till att vara inloggad på samma konto på bägge enheter.

Hur blir jag meddelad om nya tidningar?

Tidskrifter markerade som favoriter skickar pushmeddelanden direkt till din enhet när nya utgåvor kommer ut.

Är Qiozk en digital tidningsaffär?

Ja. Bara digitala tidningar säljs i Qiozk, vi lovar att inte skicka papper till någon.

Om oss

Qiozk, både denna app och plattformen som driver många andra tidningsappar, utvecklas av Aggresive Development AB. Qiozk lanserades 2009 och plattformen lanserades 2013 under namnet Qiozk Solo. Mer om Aggressive finns här: aggressive.se


Send questions and concerns to: support@qiozk.com